SzamiG. és Taró PSP Elemzései

Ezen oldalon PSP-és játékokról olvashattok elemzéseket nézzhettek képeket meg stb.

PC Rovat: Combat Arms

2011.01.01. 19:42 :: Taró

Ez egy internetről letölthető játék, ahoz képest hogy netes jó a garfikája még a 2011 évben is meg fogja álni a hejét.Nem valami híres netes játék de több milliárdan játszanak rajta!Havonta készítenek a készítök új pályákat (már nagyon sok van) ezen belül vannak játékmódok, az az egyetlen baj hogy a fertőzött pályákból nincs olyan sok!Írtósok fegyvervan benne, sőt neten is tudsz veni fegyvert persze pénzért nem ingyen a játékban pedig van fejlődési szint és kabsz pénzt (GP-t) is minden teljesített pálya után,ez arra jó hogy tudsz fegyvert venni a szintednek megfelelően!

Összeségében ez egy nagyon jó játék én szabad időmben elégsokat játszok vele és egy + pont mert nem fizetős a játék!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon megéri letölteni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pspelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr32552858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
a
süti beállítások módosítása